mijn foto Ik ben geboren in 1946. Na de technische school ben ik in 1964 beginnen werken bij de "Bell Telephone Mfg Co", bedrijf dat nu "Alcatel Bell" heet. Ik ben bij dit bedrijf gebleven in verschillende functies die allen met test, software test, en test-automatisering te maken hadden tot in 1997 kanker werd vastgesteld. Deze is gelukkig overwonnen, maar heeft wel aan mijn loopbaan als aktief ontwerper/afdelingshoofd vroegtijdig een einde gemaakt.
Vanaf 1 oktober 2006 ben ik gepensioneerd, vanaf nu zijn software en ontwerpen hobby bezigheden.
Gedurende mijn loopbaan heb ik gewerkt met Intel 8080 assembler, met Intel PL/M voor 8086, 80186. Mijn eerste personal computer was een Tandy TRS-80, waarop ik naast assembler ook Basic leerde kennen. Door de introductie van de IBM-PC zijn dan CW-Basic, QBasic, Pascal, Borland Turbo Pascal, Borland TurboC/C++ aan bod gekomen, en na 1997 Borland C++Builder.
Tom Boonen De computer is echter niet mijn enige, zelfs niet mijn voornaamste hobby. Vanaf ± 1985 ben ik een fiets liefhebber. Bij droog weer trek ik met de race-fiets, type Ridley Triton over de wegen van Het Land van Waas gedurende een tweetal uurtjes per dag.
De foto hiernaast is niet van mij, maar van Tom Boonen als winaar in het UCI Wereldkampioenschap 2005 in Madrid.
mijn hondje En hier tussendoor loopt als rode draad natuurlijk nog ons hondje, een Franse buldog, die dagelijks zijn wandeling komt opeisen.

Start pagina     Overzicht