Software

Alle aangeboden software is vrij te gebruiken (Freeware), in sommige programma's zijn licentie voorwaarden aangegeven omdat dit vereist werd door de auteurs van de gebruikte componenten.

---

SplitFiles

Is een programma dat grote files splitst in kleinere delen zodat deze delen op een floppy disk passen - Split functie. Met hetzelfde programma kan de originele file terug samengesteld worden met de unsplit functie. Voor meer info en download klik hier op SplitFiles of op SplitFiles in het menu.


---

Backup2Floppy

Is een programma om een back-up van uw belangrijke files te maken naar floppy disks. De gebruiker kan zelf aanduiden welke files moeten opgenomen worden in de back-up en welke niet. Het programma bevat ook een restore functie waarmee 1 of meerdere files uit de back-up kunnen worden terug gehaald en terug geplaatst op de harde schijf. Indien de back-up groter is dan 1 diskette kan de disk spanning functie ze splitsen over meerder diskettes. Voor meer info en download klik hier op Backup2Floppy of op Backup2Floppy in het menu.


---

DirPrint

Is een programma om een de inhoud van een map als een lijst af te printen of op te slaan in een tekst bestand. Is eenvoudig in gebruik en heeft toch een aantal opties. Tweetalig programma met on-line help. Voor meer info en download klik hier op DirPrint of op DirPrint in het menu.


---

LottoChecker

Nee dit programma dient niet om na te zien of U alle 6 getallen juist hebt. Het kan ook niet voorspellen welke getallen zullen uitkomen, en U kan er uw lotto formulier niet mee invullen.
Waarvoor dient het dan wel?
Een groepje mensen speelt samen een bingo. Elke deelnemer kiest bij het begin van het spel 10 getallen, bij elke lotto trekking van zaterdagavond worden dan de uitgekomen lotto getallen in deze bingo geschrapt tot bij een of meerdere spelers alle getallen weg zijn dat wordt dan de winnaar. LottoChecker is nu een programma dat het bovenstaande automatiseert.
Voor meer info en download klik hier op Lotto of op Lotto in het menu.


---

DuifNKot

DuifNKot is een beheers programma voor uw duivenhok.
Het laat U toe alle gegevens van Uw duiven op een eenvoudige en overzichtelijke manier bij te houden, en aan de hand van deze gegevens een aantal lijsten aan te maken, te bekijken en af te drukken.
Voor meer info en download klik hier op DuifNKot of op DuifNKot in het menu.


Componenten

De hier getoonde componenten kunnen gebruikt worden in Borland C++ Builder op de normale manier, waar nodig zijn de nodige installatie instructies bijgevoegd in een "install.txt" file. Voor deze componenten worden alleen de source files gegeven.

---

FileSplitter

Laat toe een bestand te splitsen in kleinere delen en later van deze delen het oorspronkelijk bestand terug samen te stellen. Voor meer info en download klik hier op FileSplitter of op FileSplitter in het menu.


---

SortGrid

Is afgeleid van TStringGrid maar voegt er functionaliteit aan toe met als voornaamste de sorteer mogelijkheid. Voor meer info en download klik hier op SortGrid of op SortGrid in het menu.


---

TZipBuilder

Dit component doet de Zip/Unzip functie en het splitsen van de file over verschillende diskettes -disk spanning. Dit is de BCB versie van het DelphiZip component. U zal hier steeds de laatst uitgegeven versie vinden. Voor meer info en download klik hier op TZipBuilder191 of op TZipBuilder192 of op TZipBuilder191 of TZipBuilder192 in het menu.

Start pagina