Backup2Floppy is bedoeld om bestanden van de harde schijf van de computer in een gecondenseerde vorm op te slaan op floppy disken. De gebruiker kan volledig zelf bepalen welke bestanden moeten opgeslagen worden en welke niet.
Het programma laat uiteraard ook toe om de opgeslagen bestanden terug te halen uit een archief en terug in hun oorspronkelijk toestand te plaatsen op de harde schijf. Dit kan gebeuren in de originele map of in een andere.
Een derde onderdeel van het programma laat toe de integriteit van een archief te testen, zodat we er zeker van kunnen zijn er zich later dat bij het terug ophalen van bestanden geen problemen zullen voordoen.
Het programma is een tweetalige versie, Nederlands en Engels, en er kan steeds tussen de twee talen omgeschakeld worden. On-line help is in beide talen aanwezig.

De werking van het programma en de inhoud van de archieven kan volledig door de gebruiker gecontroleerd worden via het scherm in grafische voorstellingen. Om U een idee te geven van de werking van het programma is een scherm afdruk bijgevoegd van de werking tijdens de definitie van de inhoud van een archief bij het maken van een back up, een tweede scherm afdruk geeft een idee van het scherm tijdens het bepalen van de bestanden die moeten terug gehaald worden uit een archief bij een restore operatie.

Nieuwe versie 3.5.1.0

Nieuwe build 3.5.1.3

Nieuwe build voor :

Het programma is gewijzigd voor correct installatie en werking onder Windows Vista en later.
De optie 'Herlaad Laatste Set' is bijgevoegd in het FileSets menu, deze optie zal de laatst gebruikte file set automatisch herladen wanneer het programma terug opgestart wordt..

De download BU2F3513Setup.exe
MD5Sum:
f205ca7fe35c60900000db557b6d94c8

is zelf-instalerend en bevat alle nodige bestanden.

Gekende fouten/problemen

Alle gekende fouten en problemen zijn verholpen in deze versie.

Start pagina     Overzicht